• Header Standaard

CARLOS IN NEDERLAND

Carlos komt oorspronkelijk uit Spanje. Ruim anderhalf jaar geleden is hij geadopteerd.

Carlos is een rustig, lief, aanhankelijk en als hij zich op zijn gemak voelt speelse terriër mix. Hij vraagt graag aandacht, komt dan tegen je aanliggen of tegen je benen leunen. Hij heeft soms moeite met bepaalde aanrakingen zoals bij het wassen of borstelen. Maar met een snuitje om vindt hij het verder geen probleem. Hij gaat er ook rustig voor staan als je het snuitje om doet.

Hij is door zijn vorige baasje flink verwend geweest en gedraagt zich daar dan ook soms naar. Als iets tegen zijn zin is kan hij snauwen. Maar met duidelijke, consequente regels weet hij goed wat hij wel en niet mag.

Carlos kan prima overweg met katten en honden. Hij is niet dominant en zou zich goed op kunnen trekken aan een andere stabiele hond. Ondanks zijn 9 jaar heeft hij nog volop energie, vindt hij het heerlijk om lange wandelingen te maken en lekker te struinen over het strand of in het bos.

Voor Carlos zoeken we een plekje zonder kleine kinderen en bij mensen die NIET opzoek zijn naar een schoothondje. Door zijn ruige haartjes en uitstekende onderkaak ziet hij er uiterst schattig uit, maar Carlos is geen schoothondje. 

Baasjes met enige honden ervaring is een vereiste. 

Leeftijd 9 jaar
Geslacht Reu
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gecastreerd Ja
Geënt Ja

Video

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier