• Header Standaard

CLARA

Clara is een klein bretonnetje van 6 jaar oud. Ze is afgestaan door haar eigenaren, ze liep mank en de eigenaren hadden geen zin in medische kosten. Als wij haar niet op namen zouden ze haar wel naar het dodingsstation brengen...... Uiteraard hebben we een plekje voor Clara vrijgemaakt. Het is een mega lief, aanhankelijk en sociaal hondje. Ze is een beetje het lievelingetje van iedereen omdat ze zo ontzettend aanhankelijk is.

Clara liep bij binnenkomst mank. We hebben dit helemaal na laten kijken, en het blijkt door de verwaarlozing van de leishmania te komen. Ze is inmiddels behandeld voor de leishmania en krijgt hier nog dagelijks tabletjes voor, dit zal ze voorlopig (en misschien wel de rest van haar leven) moeten blijven slikken. De kosten hiervan zijn ongeveer €10.- per maand.

Inmiddels gebruikt ze haar pootje af en toe, maar laat hem ook regelmatig hangen. Ze rent, speelt en doet alles zoals de andere honden ook doen. We hebben in overleg met de dierenarts besloten dat we hem niet amputeren, ze heeft er verder absoluut geen pijn aan of last van.

Voor Clara zoeken we de allerliefste familie die er is. Mensen die onvoorwaardelijk van haar zullen houden, en ondanks haar "handicapje" de rest van haar leven goed voor haar zullen zorgen. Uiteraard krijgt u bij adoptie het medische dossier mee en alle verdere informatie. 

Leeftijd 6 jaar
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gesteriliseerd Ja
Geënt Ja

Video's

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier