• Header Standaard

KIRA

Kira is bij ons terecht gekomen, nadat haar baasje een ongeluk heeft gehad. Inmiddels is dat al 2 jaar geleden, en tussentijds heeft er helemaal niemand naar haar gevraagd.... We snappen er werkelijk niets van.

Kira is een mega lieve, sociale, blije en aanhankelijke hond van ongeveer 25 kg. Ze is gek op snoepjes, en hiermee dus ook goed te trainen. Wandelen? Kira gaat graag mee en loopt netjes aan de riem! Spelen? Jaaaa fantastisch, ze gaat snel haar speeltjes pakken. Knuffelen? Hoe meer hoe beter... 

Kira is echt een lot uit de loterij. Het spreekwoord "zo trouw als een hond" komt compleet tot zijn recht als je aan Kira denkt.

Kira deelt haar huisje liever niet met andere dieren, buitenshuis vind ze het allemaal prima en wandelt ze overal vrolijk tussendoor.

Kira is een actieve hond die graag wandelt, rent, speelt of meeloopt naast de fiets. We zoeken voor haar dan ook een actieve familie die lekker met haar oppad gaat. Die onvoorwaardelijk van haar zullen houden en goed voor haar zullen zorgen.

Leeftijd ongeveer 6 jaar
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gesteriliseerd Ja
Geënt Ja

Video's

 

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier