• Header Standaard

LILLY GEADOPTEERD OP AFSTAND

Dit moppie verblijft in 1 van onze Nederlandse gastgezinnen. Ze heeft een behoorlijke tijd bij ons in Spanje in ons asieltje gezeten.

Door haar rustig en iets wat terug houdende karakter werd ze een beetje het "vergeten kindje'. Gelukkig was er een plekje vrij hier in Nederland en zodoende mocht ze eindelijk haar koffertje pakken.. Ze werd vrij snel geadopteerd, en helaas onlangs na een jaar terug naar de stichting gebracht. Haar baasjes konden niet meer voor haar zorgen door ziekte en zodoende kwam ze terug. 

Lilly is sociaal met andere honden, is zindelijk en loopt netjes mee aan de riem. Buiten, in een rustige omgeving, wandelen vind ze heerlijk. Loslopen dat doen we niet ivm haar jachtinstinct buiten. 

Het ideale plekje voor Lilly zou zijn bij een wat ouder echtpaar, in een rustige omgeving, waar het niet te druk is in huis. Ze zal even wat tijd nodig hebben om haar nieuwe mensen te gaan vertrouwen, maar als je haar vertrouwen eenmaal hebt is ze je beste vriendinnetje.

Lilly is een middenmaat hondje van 6 jaar oud en weegt ongeveer 14 kg. Ze is zindelijk, kan even alleen zijn en is lief voor alle mensen en kinderen. 

Lilly is in afwachting van haar definitieve adoptie op afstand geadopteerd door Anja waarvoor hartelijk dank.

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier