• Header Standaard

LINDA

Linda is een mixje met een breton X draadhaar. Ze is afgestaan door een jager bij ons asieltje in Spanje. Ze werd te oud om te jagen en op deze manier hoopt de oude eigenaar dat ze nog een goed leven krijgt. Linda is ontzettend aanhankelijk en gek op knuffelen. Ze wandelt graag met je mee en huppelt dan vrolijk achter je aan.

Vogeltjes en eendjes jaagt ze graag het water in, ze loopt bij onze vrijwilligsters tijdens het wandelen niet los maar aan een lange lijn. Linda is sociaal met soortgenootjes en is gek op de kindjes die in het weekend langs komen.

Ze kan met katten samen leven. Als ze katten op straat ziet wil ze ze nog wel eens plagen, maar zal ze niets doen. In haar gastgezin loopt ze vaak de kennel met alle katten en kittens binnen, of gaat er tussenin liggen slapen.

We zoeken voor lieve Linda een huisje waar ze heerlijk mag genieten van haar "pensioen" en waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden zal worden. Je zult er geen spijt van krijgen als je dit meisje toevoegt aan je leven.

Leeftijd 24-12-2012
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gesteriliseerd Ja
Geënt Ja

Video's

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier