• Header Standaard

MARGARITA GEADOPTEERD OP AFSTAND

Margarita lag weggekropen in een hoekje in het dodingsstation. Monika zag haar en besloot haar mee te nemen. Ze was er echt vreselijk aan toe, broodmager, amper haar op haar lichaampje en ze had vreselijk vieze ogen. Monika is direct met haar naar de dierenarts gegaan en daar kwam uit de test dat ze Leishmania heeft. Al haar organen zijn gelukkig in orde, maar wel heeft ze uiterlijke "schade" opgelopen hierdoor. Haar oogjes zijn aangetast, ze heeft ze een blauw waasje op haar ogen, dit zal niet meer weggaan. Hierdoor ziet ze erg weinig, maar kan zich ondanks alles goed redden, als zien we haar het liefst natuurlijk snel vertrekken naar een lieve familie die bewust kiezen voor een hond die niemand anders wil.

Margarita krijgt dagelijks medicatie (ongeveer €15.- per maand) en zal dit de rest van haar leven nodig hebben. Uiteraard krijgt de adoptant bij adoptie alle verdere informatie van ons mee.

Margarita is een ontzettend lief en rustig meisje. Ze ligt graag bij je en geniet intens van de aandacht die ze krijgt als ze vrijwilligers even tijd hebben. Ze weegt ongeveer 22 kilo en past prima op schoot vind ze zelf.

Margarita is sociaal met andere honden, wel moet er rekening gehouden worden met de feit dat ze weinig tot niets ziet en dus sneller kan schrikken van andere honden. We zoeken voor haar een liefdevol huishouden waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden zal worden.

In afwachting van haar definitieve adoptie is Margarita op afstand geadopteerd door Barber waarvoor hartelijke dank.

Leeftijd 4 a 5 jaar
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gesteriliseerd Ja
Geënt Ja

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier