• Header Standaard

MELVIN

Melvin is een rottweiler mixje van 5 jaar oud. Zijn baasje had hem opgesloten in de schuur, maar liefst 3 jaar lang!!, omdat hij demodex had (een huidprobleem). We hebben hem daar weggehaald en hebben hem direct laten behandelen, zijn vachtje is weer mooi teruggegroeid en glimt weer. 

Bij binnenkomst was Melvin ook ontzettend mager, het was overduidelijk dat hij veel te weinig eten heeft gehad. Inmiddels is hij ook weer goed op gewicht. Ook had hij een flinke oorontsteking wat inmiddels goed genezen is, maar wel in de gaten gehouden moet worden.

Melvin is sociaal met teefjes, daar deelt hij zijn kennel mee. Met reutjes is hij nog niet getest. Melvin is echt een lieve en vrolijke clown. Hij is gek op mensen en op aandacht. Zodra hij Nuria ziet is hij niet meer bij haar weg te slaan, hij knuffelt er op los en laat zich op zijn rug vallen om gekriebeld te worden.

Melvin gaat elke dag als hij uit zijn kennel mag opzoek naar speeltjes, deze neemt hij mee zijn kennel in en verzamelt ze daar. Hij maakt ze niet kapot, maar speelt er mee om vervolgens tussen de berg speeltjes in slaap te vallen. Zo aandoenlijk!

We zoeken voor hem mensen die honden ervaring hebben en hem de juiste zorg kunnen geven. Een familie die onvoorwaardelijk van hem houdt.

Leeftijd 5 jaar
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gecastreerd Ja
Geënt Ja

Video's

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier