• adopteereenkennel

Adopteer een kennel

In ons asiel in Spanje is altijd een tekort aan veilige kennels voor de honden. Dagelijks komen er nieuwe honden binnen, vaak in een vreselijke staat.
Helaas kunnen we ze niet altijd geven wat ze op dat moment het hardst nodig hebben, een rustige plek waar ze bij kunnen komen van hun hachelijke avontuur.
De ruimte hebben we: ruim 1 hectare mooie grond voorzien van schaduwbomen en een watervoorziening. Maar stroom, sanitair medische omgeving zijn nog in aanbouw, er is geen ruimte voor teven met pups, eigenlijk kun je het absoluut nog geen asiel noemen.

De Kennels

De kennels waarvan wij er inmiddels 11 geplaatst hebben, hebben een afmeting van 4 x 4 meter. Ze zijn voorzien van een afdak over de helft van de kennel waaronder wij 4 houten binnenhokken kunnen plaatsen, zodat de honden in de winter koude- en windvrij kunnen liggen.

De kennels zijn voorzien van voer en waterbakken. In een kennel is plek voor maximaal 4 honden. Wij realiseren ons dat dit erg veel is, maar momenteel lopen er grote roedels honden los op het afgesloten terrein. Dit zorgt voor veel problemen, niet iedere hond is even sociaal, sommige hebben medische problemen en zijn daardoor te zwak om zich staande te houden in een roedel. Honden dragen gemakkelijk ziektes over in een grote roedel en dan hebben we het nog niet over het probleem met voeren. Hierdoor zijn we genoodzaakt vier honden in een kennel te plaatsen, maar we zouden dit heel graag anders zien.

De adoptie

Een kennel kost circa €750,- euro. Dit is excl. de houten hokken.

Je adopteert bij ons een kenneldeel voor €250,- per jaar. Of een volledige kennel voor €250,- per jaar voor de duur van 3 jaar.

Met deze donatie kopen wij de kennel en kunnen wij 4 honden een veilig onderkomen bieden. Wij plaatsen een adoptiebord met jouw naam op de kennel en vermelden jouw donatie op onze Facebookpagina, uiteraard met foto’s. Op onze website wordt jouw logo op de sponsorpagina geplaatst.

LET OP: een veilig onderkomen is een van de eerste levensbehoeften voor een hond, buiten voer en water.

Hoe werkt het?

Stuur ons een email info@hondenzorgenwelzijn.nl en vermeld hierin dat je interesse hebt in sponsoring van een kennel. Wij nemen na ontvangst van jouw email zo spoedig mogelijk contact met je op.


 • * velden zijn verplicht.

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier