• pups2

Adopteer op afstand

Adopteer een hond op afstand

Lang niet alle honden die verblijven in ons asiel in Spanje kunnen uitzien naar een bestaan in Nederland. Velen zijn te getraumatiseerd, te angstig, te beschadigd, waardoor adoptie niet meer mogelijk is. Wij bieden je de gelegenheid voor deze honden te zorgen met behulp van het project Adoptie op Afstand. Daarmee ondersteun je zowel de hond als het asiel.

Hoewel de honden in ons asiel in ieder geval veilig zijn voor de gevaren van de straat, is het asiel helaas in niets te vergelijken met een asiel naar Nederlandse maatstaven. Er zijn geen verwarmde hokken, geen zachte manden en geen groene speelweides. Vlooien- en wormmiddelen zijn beperkt aanwezig en aan medicatie is een chronisch tekort. Met het adoptiegeld kun je het leven van de hond verbeteren!

Wat kost het?
Je kunt al een hond op afstand adopteren voor € 15,00 per maand. Natuurlijk zijn de werkelijke maandelijkse kosten voor een hond een stuk hoger, maar de kosten voor (dieet-) voer zijn hiermee gedekt. Bovendien draag je bij aan de dierenartskosten, medicatie, ontwormen, etcetera. Wil je een hoger bedrag per maand doneren dan is dat uiteraard zeer welkom! Dezelfde hond kan door meerdere mensen op afstand worden geadopteerd. Als de diverse bedragen bij elkaar meer bedragen dan nodig is voor het specifieke dier, dan worden de overige bedragen gebruikt voor de verzorging van de andere honden in hetzelfde asiel.

Eventueel kan adoptie op afstand ook een heel leuk cadeau zijn, vooral voor hondenliefhebbers die zelf geen honden kunnen bezitten.

Wat krijgt je voor jouw bijdrage?

 • Een certificaat met foto van “jouw” hond welke je via de mail van ons ontvangt.
 • Minimaal twee keer per jaar informatie en foto’s over het welzijn van “jouw” hond.
 • Als er wijzigingen in het leven van de hond plaatsvinden wordt dit gemeld.
 • Vermelding van jouw naam bij de hond die je op afstand geadopteerd hebt op de website (steun je liever anoniem, geeft dit dan aan).

 Alleen of met anderen
Uiteraard kan je ook samen met jouw collega’s, klasgenoten, buren, familie of vrienden een hond adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. Uiteraard is het mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

Hoe werkt het?
Je kiest een hond uit die je wil steunen. Vervolgens vul je op het aanmeldformulier jouw gegevens in, samen met de naam van de hond van uw keuze.

Na binnenkomst van het formulier zullen wij de hond direct voor jou reserveren.

Wanneer de eerste maandelijkse bijdrage ontvangen is, is de adoptie op afstand rond. Dan ontvang je ook per mail het adoptie-op-afstand certificaat van jouw hond.

De maandelijkse donatie kan je storten op: Rekeningnummer NL12 RABO 0310 0454 01 t.a.v. Stichting Hondenzorg & Welzijn Voorburg Nederland


 • * velden zijn verplicht.

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier