• opafstand

Adopteer op afstand

Adopteer een hond op afstand

Lang niet alle honden die verblijven in ons asiel in Spanje kunnen uitzien naar een bestaan in Nederland. Velen zijn te getraumatiseerd, te angstig, te beschadigd, waardoor adoptie niet meer mogelijk is. Wij bieden u de gelegenheid voor deze honden te zorgen met behulp van het project Adoptie op Afstand. Daarmee ondersteunt u zowel de hond als het asiel.

Hoewel de honden in ons asiel in ieder geval veilig zijn voor de gevaren van de straat, is het asiel helaas in niks te vergelijken met een asiel naar Nederlandse maatstaven. Er zijn geen verwarmde hokken, geen zachte manden en geen groene speelweides. Vlooien- en wormmiddelen zijn beperkt aanwezig en aan medicatie is een chronisch tekort. Met het adoptiegeld kunt u het leven van de hond verbeteren!

Wat kost het?
U kunt al een hond op afstand adopteren voor € 15,00 per maand. Natuurlijk zijn de werkelijke maandelijkse kosten voor een hond een stuk hoger, maar de kosten voor voer zijn hiermee gedekt. Wilt u een hoger bedrag per maand doneren dan is dat uiteraard zeer welkom! Dezelfde hond kan door meerdere mensen op afstand worden geadopteerd.

Wat krijgt u voor uw bijdrage?
– Een certificaat met foto van “uw” hond
– Minimaal twee keer per jaar informatie en foto’s over het welzijn van “uw” hond
– Vermelding van uw naam bij de hond die u op afstand geadopteerd hebt op de website

Alleen of met anderen
Uiteraard kunt u ook samen met uw collega’s, klasgenoten, buren, familie of vrienden een hond adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. Uiteraard is het mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

Hoe werkt het?
U kiest een hond uit die u wilt steunen. Vervolgens vult u op het aanmeldformulier uw gegevens in, samen met de naam van de hond van uw keuze.

Na binnenkomst van uw formulier zullen wij de hond direct voor u reserveren.

Wanneer uw eerste maandelijkse bijdrage ontvangen is, is de adoptie op afstand rond. Dan ontvangt u ook per post het adoptie-op-afstand certificaat van uw hond.

Uw maandelijkse donatie kunt u storten op: Rekeningnummer NL12 RABO 0310 0454 01 t.a.v. Stichting Hondenzorg & Welzijn Voorburg Nederland


 • * velden zijn verplicht.

 

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier