• Header Standaard

ZURI IN NEDERLAND

Zuri is samen met haar broertjes en zusje bij ons in het asiel gekomen. 3 pups zijn inmiddels geadopteerd in Spanje en Zuri is samen met haar broertje Zen nog beschikbaar voor adoptie.

Zuri is een ontzettend lief, vrolijk en sociaal meisje. Ze verblijft nu in 1 van onze Nederlandse gastgezinnen. Daar geniet ze heerlijk van alle liefde en aandacht die ze krijgt. Ze kan uren slapen in het zonnetje, om daarna lekker met haar broertje of de andere honden in het gastgezin te ravotten.

Zuri is een podenco mixje en zal naar verwachting uitgroeien tot een middenmaat hond.  Zuri zal verder opgevoed moeten worden, dat kost tijd, energie en veel geduld. De nieuwe baasjes moeten bereid zijn haar dit te kunnen geven, als je daarin investeert heb je de rest van je leven een beste vriendin aan je zijde.

Zuri is gezond verklaard en helemaal klaar voor haar gouden mandje. Het liefst plaatsen we haar ergens waar al een andere hond woont, hier trekt ze zich erg aan op en voelt zich dan het meest op haar gemak.

Leeftijd 4 maanden
Geslacht Teef
Gechipt Ja
Paspoort Ja
Ontwormd Ja
Ontvlooid Ja
Gesteriliseerd Nee
Geënt Ja

Video's

 • Onze hoofdsponsor TIX.NL

  Meer informatie over TIX.NL? Klik hier om door te gaan.

  Lees meer
 • Bekijk onze reutjes

  Bekijk onze reutjes

  Klik snel verder om al onze reutjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze teefjes

  Bekijk onze teefjes

  Klik snel verder om al onze teefjes te bekijken!

  Klik hier
 • Bekijk onze puppy's

  Bekijk onze puppy's

  Klik snel verder om al onze puppy's te bekijken!

  Klik hier